Η OLKAS προωθεί Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και κρασιά σε ξένες αγορές. Στόχος μας  είναι να "ταξιδέψουμε" μοναδικά Ελληνικά προϊόντα σε κάθε άκρη του πλανήτη. Τα προϊόντα των συνεργαζόμενων παραγωγών εχουν φτάσει σε 10 χώρες σε 2 ηπείρους.

Εχουμε δημιουργήσει μια συλλογή από ξεχωριστά προϊόντα και κρασιά από τα πιο μαγικά μέρη της Ελλάδας.

 

Τι κάνουμε

Η αγάπη μας για τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα υπήρξε το κίνητρό μας για να τα προωθήσουμε σε ξένες αγορές και να στηρίξουμε τους Ελληνες παραγωγούς να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα. 

Επιδίωξή  μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξαγωγών στους συνεργάτες μας ώστε να είναι σε θέση να εξάγουν τα προϊόντα τους.

Παραλληλα, χτίζουμε δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με διανομείς, εισαγωγείς, deli shops και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο οι οποίοι αναζητούν ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα και κρασιά.

Το όνομα μας

Το όνομά μας εχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα.

Η ΟΛΚΑΣ ήταν το εμπορικό πλοίο των Αρχαίων Ελλήνων το οποίο χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά ελαιολάδου, κρασιού και άλλων αγαθών.

Ο στόχος μας

   Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους Ελληνες παραγωγούς, ακόμα και τους πιο μικρούς, να εξάγουν τα προϊόντα τους.

  Το κλειδί για εμάς είναι να δημιουργήσουμε "συνέργειες" ετσι ώστε να προσφέρουμε την δυνατότητα στους Ελληνες παραγωγούς να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα.

  Ταξιδεύουμε συχνά, συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις και γευσιγνωσίες παρουσιάζοντας μοναδικά Ελληνικά προϊόντα, κρασιά και αποστάγματα λαμβάνοντας υπόψη μας την παρούσα συγκυρία.

  Την ίδια στιγμή ενθαρρύνουμε  αγοράστες από όλο τον κοσμο να συνεργαστούν με Ελληνικές εταιρείες διευκολύνοντας τις διαδικασίες και παρέχοντας υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους.